Double Jetways

JamesChams
Posts: 71

Post by JamesChams » Thu Nov 26, 2009 11:20 am

george[flytampa] wrote:
OrlandoRadon wrote:
george[flytampa] wrote:I'll look into it a little later I'm busy now getting assets prepared for AES.

Are you sure there aren't any AES files still loading? If you can see the AES marshals AES is probably loading jetways too.
will you guys do AES Support for FSX?
Hope to soon.
Glad to hear (read) it, Mr. George G.!
And, I look forward to adding these two new releases to my collection soon. Thanks and you, Mr. Martin B., and the rest of FlyTampa, do have a Happy Thanksgiving! :D
OrlandoRadon
Posts: 23

Post by OrlandoRadon » Thu Nov 26, 2009 11:24 am

is it possible for you guys to make gates for FSX like what FSDT did for all there scenerys? if its possible, that would make for a great update later down the road!

in long words, this: Native animated inverse-kinematics based jetways in FSX.
Last edited by OrlandoRadon on Thu Nov 26, 2009 11:32 am, edited 1 time in total.
george[flytampa]
Site Admin
Posts: 3472

Post by george[flytampa] » Thu Nov 26, 2009 11:30 am

OrlandoRadon wrote:is it possible for you guys to make gates for FSX like what FSDT did for all there scenerys? if its possible, that would make for a great update later down the road!
You mean animated jetways?
OrlandoRadon
Posts: 23

Post by OrlandoRadon » Thu Nov 26, 2009 11:32 am

george[flytampa] wrote:
OrlandoRadon wrote:is it possible for you guys to make gates for FSX like what FSDT did for all there scenerys? if its possible, that would make for a great update later down the road!
You mean animated jetways?
yea, ill just repost what they say.....

Native animated inverse-kinematics based jetways in FSX.

or somthing along those lines that makes them animated, but if possible, still modelled and textured with airlines and gate numbers. for FSX. if you could keep them modelled and textured and have them animated.(by hitting a key or other means)
george[flytampa]
Site Admin
Posts: 3472

Post by george[flytampa] » Thu Nov 26, 2009 11:38 am

OrlandoRadon wrote:
george[flytampa] wrote:
OrlandoRadon wrote:is it possible for you guys to make gates for FSX like what FSDT did for all there scenerys? if its possible, that would make for a great update later down the road!
You mean animated jetways?
yea, ill just repost what they say.....

Native animated inverse-kinematics based jetways in FSX.

or somthing along those lines that makes them animated, but if possible, still modelled and textured with airlines and gate numbers.
AES will do all that for you later if you have it.
I wanted built in jetways to be honest but adding 93 moving jetways for my first FSX release was just an airbridge too far :)
OrlandoRadon
Posts: 23

Post by OrlandoRadon » Thu Nov 26, 2009 11:57 am

george[flytampa] wrote:
OrlandoRadon wrote:
george[flytampa] wrote: You mean animated jetways?
yea, ill just repost what they say.....

Native animated inverse-kinematics based jetways in FSX.

or somthing along those lines that makes them animated, but if possible, still modelled and textured with airlines and gate numbers.
AES will do all that for you later if you have it.
I wanted built in jetways to be honest but adding 93 moving jetways for my first FSX release was just an airbridge too far :)
yea, sounds like a big feat.

just a pondering question, if you could do it, how long would it take?
just one more question, where could igo to get a guide to make animated jetways for FSX? im looking to learn.

the reason of the pondering question is because if i learn, i might start making jetways for FSX as a project to make them look more real.
george[flytampa]
Site Admin
Posts: 3472

Post by george[flytampa] » Thu Nov 26, 2009 12:03 pm

OrlandoRadon wrote:
george[flytampa] wrote:
OrlandoRadon wrote: yea, ill just repost what they say.....

Native animated inverse-kinematics based jetways in FSX.

or somthing along those lines that makes them animated, but if possible, still modelled and textured with airlines and gate numbers.
AES will do all that for you later if you have it.
I wanted built in jetways to be honest but adding 93 moving jetways for my first FSX release was just an airbridge too far :)
yea, sounds like a big feat.

just a pondering question, if you could do it, how long would it take?
just one more question, where could igo to get a guide to make animated jetways for FSX? im looking to learn.

THe BOS jetways are quite complex so would take a fair amount of time to rig up the first time. If you want to try it, I recommend you use simple boxes first.

Here's a video tutorial by some Microsoft guy...
http://www.fsdeveloper.com/wiki/index.p ... o_tutorial
OrlandoRadon
Posts: 23

!

Post by OrlandoRadon » Thu Nov 26, 2009 12:17 pm

george[flytampa] wrote:
OrlandoRadon wrote:
george[flytampa] wrote: AES will do all that for you later if you have it.
I wanted built in jetways to be honest but adding 93 moving jetways for my first FSX release was just an airbridge too far :)
yea, sounds like a big feat.

just a pondering question, if you could do it, how long would it take?
just one more question, where could igo to get a guide to make animated jetways for FSX? im looking to learn.

THe BOS jetways are quite complex so would take a fair amount of time to rig up the first time. If you want to try it, I recommend you use simple boxes first.

Here's a video tutorial by some Microsoft guy...
http://www.fsdeveloper.com/wiki/index.p ... o_tutorial
Thanks for that.

if you can do the jetways for boston, i think it would show alot of craftmenship. but, its up to you, and if you dont, it still a good product no matter what! (im sorry, im jetway crazy! :P even if its a year away, i can handle the wait :D)
deltalpha
Posts: 78

Post by deltalpha » Thu Nov 26, 2009 4:05 pm

Good luck! :D
bigmack
Posts: 15

Post by bigmack » Thu Nov 26, 2009 4:14 pm

george[flytampa] wrote:Couldn't resist trying it now :)

I just ran fs9 with your file & theres no double jetways. Looks fine to me; just no parking which is what you'd expect.

You must have AES or another boston still loading from somewhere.
I forget how AES works, but vaguely remember theres a option to disable airports? This version of BOS isn't AES compatible yet.
I'm getting the double jetways also. Should I manually remove the AES BOS bgl files??

Bill M
Delta777
Posts: 272

Post by Delta777 » Thu Nov 26, 2009 4:44 pm

Just start AESHelp, it will deactivate AES at KBOS.
Locked