Board index » FlyTampa » FlyTampa-Copenhagen

Post
 Nicko Brännlund (Wed Oct 17, 2018 4:00 pm)

Posts: 15
Hello,

I upgraded to P3D v4.3 and Im missing the docking system on all stands.

I tried to download the fix file from this board:
viewtopic.php?f=28&t=10561

But as he mentions I also get the grass popping up randomly when panning around the view, making it more worth just to go without the docking system. Also when I install the fix, the docking system seems to have missing textures since its all black, also showed in the link above.

Really this is no rush, but is there some possible temporary fix for it until the new 1.5v comes out?

Thanks
Post
 MadFlyingSkills (Thu Jan 17, 2019 9:13 am)

Posts: 2
Nicko Brännlund wrote:Hello,

I upgraded to P3D v4.3 and Im missing the docking system on all stands.


I have the same problem and one with framerate impact.
Post
 Christopher Low (Sun Feb 03, 2019 10:45 am)

Posts: 23
Yes, it looks like I am also missing the docking system (at least when I arrive at the airport). I will see if the fix solves the problem. For the record, I am using P3D v4.3.
Post
 Christopher Low (Sun Feb 17, 2019 3:54 am)

Posts: 23
This has solved the problem of the missing docking system, but I am now getting random sections of hedge appearing across the taxiway as I move around the airport. I see that this was reported four months ago, so can you please let me know if a fix is being sorted out? The thick foliage in the hedge is scratching my paintwork as I crash through it.