Board index » FlyTampa » FlyTampa-Sydney

Post
 mammal (Fri Nov 02, 2018 7:21 pm)

Posts: 2
Hi,

I have had this issue since purchasing YSSY. I have re-installed, fresh installed, re downloaded files, even changed computers but the problem continues. Can u provide a fix?

2018-11-3_10-39-29-647.jpg
2018-11-3_10-39-29-647.jpg (580.66 KiB) Viewed 364 times
Post
 george[flytampa] (Fri Nov 02, 2018 8:02 pm)

Site Admin | Posts: 3142 | Location: Southampton, UK
It might be an issue with some orbx region. That area is outside our area of development.
Post
 chudobja (Sat Nov 03, 2018 5:18 am)

Posts: 4
Hi, I solved the issue by moving the "FlyTampa-Sydney_LC" down to lower priority in the scenery library.
In the concrete, below the ORBX landclasses (above bathymery). It works.
Post
 mammal (Thu Nov 22, 2018 7:06 am)

Posts: 2
@chudobja That worked a treat. Cheers
Post
 CaptainNodrog (Sat Dec 01, 2018 5:54 am)

Posts: 5
Thanks for the information @chudobja. Adding <Layer> and then the scenery priority number, in my case 162, to put the landclass layer below my ORBX stuff worked using the add-on.xml method i.e.

Code: Select all
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<SimBase.Document Type="AddOnXml" version="4,0" id="add-on">
    <AddOn.Name>FlyTampa-Sydney</AddOn.Name>
    <AddOn.Description>Sydney Kingsford Smith International Airport for Prepar3D</AddOn.Description>   
    <AddOn.Component>
        <Category>Scenery</Category>
        <Path>D:\P3D Addon Scenery\FlyTampa\Sydney\scenery</Path>
        <Name>FlyTampa-Sydney</Name>   
    <AddOn.Component>
        <Category>Texture</Category>
        <Path>D:\P3D Addon Scenery\FlyTampa\Sydney\texture</Path>
        <Type>WORLD</Type>   
    </AddOn.Component>
   </AddOn.Component>
      <AddOn.Component>
        <Category>Scenery</Category>
        <Path>D:\P3D Addon Scenery\FlyTampa\Sydney_LC\scenery</Path>
      <Layer>162</Layer>
        <Name>FlyTampa-Sydney_LC</Name>
    </AddOn.Component>
</SimBase.Document>