Gates are not apearing

Post Reply
drego22
Posts: 2

Gates are not apearing

Post by drego22 » Tue Aug 01, 2017 6:48 am

Hello, I was looking through the post here in the forum to find a solution for not having any gate to appear in my Tampa airport add on and I checked the settings that were noted in one of the post, and the setting were almost maxed out, and I still have no gates in this scenery. I also tried reinstalling the scenery and the problem still remains. Please help me resolve this issue! Thank you in advanced! Cheers!

Andre Chambers
martin[flytampa]
Site Admin
Posts: 5194

Re: Gates are not apearing

Post by martin[flytampa] » Thu Aug 03, 2017 6:15 pm

Check that you don't have any other Afcad files for KTPA on your system.
skyymann
Posts: 13

Re: Gates are not apearing

Post by skyymann » Mon Dec 25, 2017 2:31 am

Hi Martin,

I'm having the same issue on a clean P3DV4 install. Everything looks great, but no gates.

Scott
skyymann
Posts: 13

Re: Gates are not apearing

Post by skyymann » Thu Dec 28, 2017 1:43 am

Martin,

I did check, the only afcad for Tampa is yours.

Scott
martin[flytampa]
Site Admin
Posts: 5194

Re: Gates are not apearing

Post by martin[flytampa] » Thu Jan 04, 2018 12:29 am

Check the setting again, the gates/jetways are tied to the Settings/World/Scenery Objects/Scenery Complexity Slider. That and another Afcad are the only 2 reasons I know of that can cause jetways to not show.
sigicepelem
Posts: 3

Gates are not apearing

Post by sigicepelem » Tue Oct 08, 2019 1:50 am

It is possible and necessary :) to discuss infinitely
Post Reply